Blog

Nieuwe website gaat live!

De nieuwe website van vormvorm gaat live!

Dat is voor ons natuurlijk best groot nieuws, onze oude website was ooit als tijdelijke oplossing gemaakt en door allerlei redenen niet meer goed bijgewerkt. In deze site, gebouwd door Rutger Heijmerikx, is het makkelijker om projecten toe te voegen en in het algemeen de site te onderhouden. Maar of we ook steeds nieuws erop zetten ... Dit eerste item is in elk geval een begin.

Op de nieuwe site staan voorbeelden van projecten, voor onze meeste bezoekers toch het meest interessant. Daarom staan de foto's van de projecten ook centraal en kan u, de bezoeker, uit een lijst met projecten makkelijk een project kiezen om te bekijken.

Daarnaast vertellen we bij diensten wat meer over wat we doen, we merken soms dat onze opdrachtgevers verbaasd zijn te ontdekken dat we zoveel disciplines kunnen aanbieden. Dat komt doordat we vaak met een opdrachtgever in een specifieke hoek zitten, bijvoorbeeld interieur. Dan gaat het gesprek niet zo snel over een branding of visuele identiteit, laat staan over een nieuwe website of een interne tool om reserveringen mee te verwerken! Op de pagina's diensten willen we daar verandering in brengen zodat onze bestaande en nieuwe klanten beter kunnen zien waar we aan werken.